Αρχική Σελίδα

Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
   Η Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Huazhijun, ΕΠΕ είναι ένα εργοστάσιο της ομάδας του HK succezz, είναι επαγγελματικά έπιπλα εργαστηρίων και επιχείρηση κουκουλών καπνών, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηριακών επίπλων, εργαστηριακά έπιπλα PP, εργαστηριακά έπιπλα χάλυβα, κουκούλα καπνών, γραφείο καπνών, ντουλάπι καπνών, κουκούλα καπνών PP, γραφείο καπνών PP, ντουλάπι καπνών PP, κουκούλα καπνών PP, κουκούλες καπνών PP, ντουλάπι καπνών PP, γραφείο καπνών PP, κουκούλα καπνών εργαστηρίων PP, ντουλάπι καπνών εργαστηρίων PP, γραφείο εργαστηριακής αποθήκευσης, σειρά εργαστηριακών εξαρτημάτων, που σχεδιάζει τον προγραμματισμό, παραγωγή, που η μεγάλης κλίμακας σχολική κοινοπραξία υψηλής τεχνολογίας.
   Η Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Huazhijun, ΕΠΕ, μετά από πέντε έτη σταθερής ανάπτυξης, τώρα αυτό έχει 50000 τετραγωνικά μέτρα των σύγχρονων εγκαταστάσεων και περιέχει την επαγγελματική ομάδα Ε&Α περισσότερο από 200, σχεδιαστές, διευθυντές, πωλήσεις της ελίτ της υψηλής ποιότητας ομάδας, και η Γερμανία, προηγμένος ο η Ιταλία εξοπλισμός παραγωγής και οι διαδικασίες παραγωγής, η επιχείρηση έχουν εισαγάγει ακριβή για να εκτελέσουν το διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001. Η επιχείρηση εμμένει πάντα στη «δημιουργία του εργαστηριακού εμπορικού σήματος, που κάνει τον πρωτοπόρο βιομηχανίας.» πνεύμα της επιχείρησης, πωλώντας προϊόν σε μεγάλες πόλεις σε εθνικό επίπεδο, των περιοχών του Χογκ Κογκ, του Μακάου και της Ταϊβάν, και των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Όλοι οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν να προχωρούν σταθερά, άριστη ποιότητα, οι πρωτόγονοι απασχολημένοι ακεραιότητα φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να συνεργαστούν καλόπιστα, αμοιβαίο όφελος και win-win.
 
η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
1. Η Co. Huazhijun, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010, και ούτω καθεξής, καθιερωμένο ξύλινο εργοστάσιο επίπλων εργαστηρίων. Η περιοχή εργοστασίων είναι πάνω από 20000 τετραγωνικά μέτρα. Κυρίως κατασκευάζοντας όλα τα ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων, τα ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων χάλυβα και το ξύλινο γραφείο κ.λπ. εργαστηρίων.
 
2. Καθιερώσαμε όλο το εργοστάσιο εξοπλισμού επίπλων και αποστειρωμένων δωματίων εργαστηρίων χάλυβα το 2012. Η περιοχή εργοστασίων είναι πάνω από 30000 τετραγωνικά μέτρα. Κυρίως κατασκευάζοντας όλο τα έπιπλα και το fumehood εργαστηρίων χάλυβα, όλο το γραφείο εργαστηρίων χάλυβα, το γραφείο ασφάλειας, τον καθαρό πάγκο, το γραφείο ντους αέρα, το παράθυρο μεταφοράς, τους ανοξείδωτους εξοπλισμούς κ.λπ.
 
3. Καθιερώσαμε το εργοστάσιο εξοπλισμού επίπλων εργαστηρίων PP και frp το εργοστάσιο κουκουλών καπνών το 2013. Η περιοχή εργοστασίων είναι πάνω από 1500 τετραγωνικά μέτρα. Κυρίως κάνοντας ppl τα έπιπλα και το fumehood εργαστηρίων, το γραφείο εργαστηρίων PP, frp την κουκούλα κ.λπ. καπνών. 
 
Μπορούμε να κάνουμε τα έπιπλα εργαστηρίων επίπλων PP εργαστηρίων χάλυβα, τα ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων, το χάλυβα και τα ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων, τα έπιπλα εργαστηρίων ανοξείδωτου, την κουκούλα καπνών χάλυβα, την κουκούλα καπνών PP, frp την κουκούλα καπνών, τη ductless κουκούλα καπνών, τον εξοπλισμό αποστειρωμένων δωματίων και το manufactiurer εργαστηριακών γραφείων, τους ευπρόσδεκτους walmly νέους και παλαιούς πελάτες για να διαπραγματευτούμε την επιχείρηση.
Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : SUCLAB

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1800000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Έπιπλα εργαστηρίων χάλυβα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Έπιπλα εργαστηρίων χάλυβα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Έπιπλα εργαστηρίων χάλυβα για τις πωλήσεις
Έπιπλα εργαστηρίων χημείας

Πλήρες πολυπροπυλενίου χημικό εργαστηρίων ράφι σταλαγματιάς Worktop PP επίπλων ζωηρόχρωμο

Διευθετήσιμος πάγκος νησιών επίπλων εργαστηριακών γραφείων ύψους 2 στρώματα ραφιών αντιδραστηρίων

Να τοποθετήσει πατωμάτων υλικό εργαστηριακών λειτουργώντας πινάκων PP για το μάθημα βιολογίας κολλεγίου

Χημικά ανθεκτικά έπιπλα Γ εργαστηρίων χημείας/cold-rolled σώμα χάλυβα Χ πλαίσιο

Κουκούλα καπνών χάλυβα

Ανθεκτική στα οξέα κουκούλα καπνών χάλυβα, χημικός όγκος αέρα ντουλαπιών καπνών μετάλλων 0.5m/S

διευθετήσιμος όγκος αέρα κουκουλών καπνών 12.7mm Worktops χημικός μέχρι 0.5m/S

Προσαρμοσμένος όγκος αέρα κουκουλών 0.5m/S εργαστηριακού εξαερισμού με το γραφείο

Γραφείο εξαερισμού εργαστηριακού εξοπλισμού κουκουλών καπνών Chemstry με τους διακόπτες/τις υποδοχές δύναμης

Ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων

Ξύλινος πάγκος επίπλων εργαστηρίων επιστήμης όλο το πλαίσιο χάλυβα για το χημικό εργαστήριο

Χημικά ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων, πάγκος εργαστηριακών νησιών με το ράφι αντιδραστηρίων

Ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων πλαισίων χάλυβα Γ, αντίθετος τοπ πίνακας νησιών για το εργαστήριο

Φυσικοχημικά ξύλινα έπιπλα εργαστηρίων, πίνακας νησιών εργαστηρίων επιστήμης πινάκων 12.7mm

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Έπιπλα εργαστηρίων χημείας προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 chinafumehood.com. All Rights Reserved.